esc_australia_logoSegons les últimes fons oficials de la UER, Austràlia que va ser un convidat “especial” a la passada gala degut a l’ocasió tant especial que era, ha estat convidat de nou a la participació d’aquest any a Estocolm.

Aquest cop Austràlia no obtindrà el privilegi de estar “catalogat” com els Big5, es a dir, per aquesta ocasió, i per el que sembla per futures edicions.. Austràlia haurà d’anar primer a les Semifinals que es celebraran el  10 i el 12 de Maig al Globe Arena.

Segons Jon Ola Sand, supervisor executiu del certament i en nombre de la UER va explicar “Creiem firmament que el Festival d’Eurovisió  te un potencial suficient per evolucionar orgànicament en un acte global(..) Queda pendent veure que passarà en les següent edicions”.

Aixì dons deixa obertes les portes a que Eurovisió finalment es pugui convertir en Worldvisión o MónVisió…fet que molts fans del certament no acaben de estar d’acord. En qualssevol cas asseguren que en el cas que Austràlia guanyes l’edició, s’hauria de celebrar en un país europeu, això si amb l’ajut del país guanyador.

Rubén Morcillo