Ja tenim guanyadors per representar el nostre club a l’Ogae Song Contest 2017.  Han estat unes votacions força animades i amb molta varietat d’estils musicals, des de cançons més tranquiles i melodiques passant per l’electrònica, el pop-rock català, música d’autor etc.

Finalment sembla que aquells aire d’estiu que ens fan moure a les festes majors del poble ha aconseguit que el grup català Txarango obtingui el pase d’Or per respresentar el nostre club.

La cançó “Una lluna a l’aigua” ja apuntava maneres des dels inicis ja que partia com la cançó favorita per representar-nos. Finalment amb 113 vots a favor ha  encapçalat el podi on 15 cançons competien per ser la gran preferida per tots els nostre Eurofans Andorrans.

Blaumut es queda a les portes del triomf, una cançó que a priori també formava part de les preferides per tots els fans obté una molt bona posició amb 96 punts guanyant dons la medalla de plata amb “equilibri”.

En tercer lloc, i també una de les favorites ha estat l’exclusiu duet entre Gertrudis i Chambao . “Tan lluny de tu” obté la medalla de bronze amb 77 punts i tenca així el podi de les cançons d’aquest any.

Us adjuntem la llista final:

 

1

Txarango

Una lluna a l’aigua

113

2

Blaumut

Equilibri

96

3

Gertrudis i Chambao

Tan lluny de tu

77

4

Bipolar

Deixem-ho tot

69

5

Jordi Ninus

Junts

68

6

Júlia Cutler

Avui ets tu

64

7

Zoo

Ventiladors

61

8

Sommeliers

Conec un lloc

42

9

Joan Miquel Oliver

Atlantis

39

10

Manel

Sabotatge

39

11

Roger Argemí

Ets meva

35

12

Joan Rovira

Encara tenim temps

33

13

Smoking Souls

Vida

33

14

Zoo

Impresentables

24

15

Pau Vallvé

Avui l’únic q vill

13