Susanne Georgi <<Sóc una dona amb una missió; la meva missió es que torni Andorra a Eurovisió.I us dono la meva paraula, que a partir d’ara, més encara faré el possible”>>

Aquestes són les paraules que la representant Andorrana en va regalar ahir a la nit a la Eurovision Pre Party de Madrid, alhora també va fer un petit discurs en català molt aplaudit per obrir el concert: “El festival d’Eurovisió abraça tot tipus de música i totes les llengües, i no entén de races ni de colors, sinó que defensa la llibertat i l’amor lliure”.

Tal i com us comentem al titular,  la cantant Andorrana va declarar que faria mans i mànigues perquè la televisió andorrana torni a participar en el festival en català. Tot ens fa pensar que ella té ganes de reactivar la seva carrera i que vol tornar a triomfar a Eurovisió, 10 anys després.

A  part de l’actuació de Susanne varem tenir diferents representants de 21 paisos que participaran al festival d’eurovisió entre ells, com no podia ser d’una altre manera els representants espanyols al festival; Alfred i Amaya.

Una pre party que es el segon any que el nostre país veí Espanya organitza i que es la última de totes elles,  Londres, Àmsterdam, Israel.. han creat escola d’aquest format.

Susanne, prenem nota de les teves paraules!