La cantant Barvara Pravi amb la cançó “Voilà” aconsegueix enamorar al club molt aprop de la gran favorita de les cases d’apostes Malta que aconsegueix guanyar l’OGAE POLL 2021

El nostre club ha participat de nou amb el clàssic Ogae Poll, amb un total de 38 socis on de manera molt i molt ajustada van escollir quines cançons hauríen d’arribar a la gran final de dissabte així com els ja tradicionals 12, 10, 8… punts.

Xipre amb la cantant Elena Tsagrinou aconsegueix arribar al primer lloc de la primera semifinal amb 287, seguit de ben a prop dels repetidors “The roop” representant en aquest cas a Lituània, amb 284.

en tercera posició i força lluny de la lluita per la medalla d’or trobem a Malta, on aconsegueix 242.

Els fets a destacar en aquesta primera semifinal on el nivell es força més alt es que pràcticament tots els socis consideren que Macedonia del nord es mereix estar a l’última posició amb tant sols 23 punts.

Una altre de les sorpreses d’aquestes votacions es Romania que queda fora de entrar a la gran final per tant sols 1 punt per radera de Noruega.

Aquí teniu totes les puntuacions:

I per el que fa la segona semifinal, Serhit amb Adrenalina aconsegueix per molt poc, ser la cançó més votada per els socis amb 280 punts seguit de Suïssa amb 277 i Islàndia amb tercera posició.

La gran sorpresa d’aquesta semifinal es la quarta posició de Finlandia amb 158punts. A la part Baixa Geòrgia es corona com la cançó menys valorada de totes les dues semifinals, essent dons la pitjor cançó per els eurofans andorrans. Austria una cançó que a priori semblava favorita es queda també a la penúltima posició.

Per el que fa la Gran final les puntuacions han quedat de la següent manera:

França aconsegueix triomfar “pels péls” davant de Malta que aconsegueix la medalla de plata seguit de “el diablo” de Xipre.

Una final on les primeres posicions han estat molt i molt renyides. Sant marino tot i guanyar la seva semifinal aconsegueix només un 6é lloc. En aquesta final només trobem un empat amb Grècia i Itàlia que finalment guanya Grècia ja que un dels socis l’hi atorga els 12 punts.

Pel que fa Espanya un dels nostres veïns aconsegueix sortir de la part baixa de la classificació i obté la posició núm 20.

Sèrbia tenca la classificació amb 8 punts.

Gràcies a tots els socis per participar i molta sort a tots i a totes i podeu veure la resta de classificacions aquí: