La cantant catalana, Chanel Amb “Slomo” enamora al nostre club, mentre que Itàlia Amb Mahmood i Blanco aconsegueixen la medalla de plata tot i ser el país amfitrió, tenca el podi Suècia.

Un total de 2.610 punts han estat repartits a través dels 45 socis, un nombre superior a l’any anterior on van participar un total de 38 socis que van donar per guanyadora a França.

Analitzem els vots de les dues semifinals aixi com els vots de la gran final

Tant a la primera semifinal com a la segona, varen votar 31 socis. Una participació inferior a la de la gran final.

A la primera semifinal els vots van ser molt i molt ajustats en general només 28 punts van separa la primera posició de la segona. I tan sols dos punts separen el quart del tercer. Per la part baixa Bulgària surt com a clara perdedora d’aquesta semifinal.

Pel que fa a la Segona semifinal, Suècia es proclama com a clara vencedora en aquesta semifinal. La república Txeca i Polònia tanquen el podi. Curiosament Polònia Cau molta avall a la final tot i fer el top 3 de la semi. A la part Baixa de la classificació  trobem a Geòrgia on obté només 11 punts fet que es convertiria en la cançó menys valorada del festival

Espanya obté la medalla d’or amb força comoditat amb una diferència de 90 punts respecte a la segona posició que per ven poc Suècia aconsegueix estar en segona posició. La tercera posició amb la medalla de bronze es per Itàlia.  Un top 3 molt marcat de la resta de països on clarament sense complicacions aconsegueixen entrar al top, en Quarta posició consolidant-se com a gran favorita trobem a Regne Unit després de molts anys estan a la part baixa de la classificació.  Amb un punt trobem a Noruega que aconsegueix entrar al top 10 davant de Grècia per tant sols un punt. Pel que fa els nostres veïns francesos aconsegueixen una merescuda posició 7.

Per la part baixa de la taula trobem Alemanya que tenca la classificació amb tant sols 1 punt, seguit de Letònia amb 9 punts.

Moltes gràcies a tots els socis/es per votar en aquest Ogae poll 2022