eurovison.tv

Avui a les 21h, serà la primera semifinal del festival d’Eurovisió d’aquest any 2022, on enguany es celebra a la ciutat italiana de tori.  Un total de 17 països “lluitaran” aquesta nit per aconseguir el bitllet per arribar a la gran final de dissabte. Només hi han 10 places disponibles per arribar a la gran final del dissabte. Una semifinal que a priori, tant eurofans com experts, la consideren d’un nivell mes Baix tot i ben segur tindrem sorpreses. Una primera semifinal no absenta de polèmica, i es que l’escenari ha patit problemes tècnics abans dels primers assajos, fet que a perjudicat algunes candidatures, inclús gran part d’elles s’han vist obligades a modificar la seva posada en escena. Son  varies les critiques cap a la UER i la RAI, la televisió organitzadora, que els han acusat de improvisar i organitzar el festival de manera caòtica.

Una semifinal, on Ucraïna, Grècia, i Noruega es coronen com les favorites d’aquesta semifinal, de fet el nostre club va votar fa unes setmanes i va situar, Països Baixos com la vencedora d’aquesta semifinal, tot i que sembla que el bitllet a la final perilla degut a la seva posada en escena. El top 5 segons els socis d’ogae Andorra seria Noruega Grècia Albània i Portugal. Ucraïna que parteix com a favorita de les cases d’apostes aconseguiria una setena posició en aquesta semifinal segons els socis d’ogae Andorra.

Veurem aquesta nit que aconseguirà arribar a la final!

Bona setmana Eurovisiva!

Recordeu que el festival el podreu seguir des de Andorra a través del canal oficial de Youtube,  o escollir a través dels canals internacionals de TVE1 ( espanya) o aquesta semifinal a través de la televisió publica Francesa.