Avui, dijous 12 de març tindrem la segona semifinal d’Eurovisió. Un total de 18 països compatiran aquesta nit per aconseguir les 10 places disponibles per la final. Aquets 10 afortunats s’afegiran als 10 països que ja varen passar a la gran final que recordem qui són, Ucraïna i Grècia que es postulen com les grans favorites per aconseguir el micròfon de vidre. Suïssa, Armènia, Islàndia, Lituània, Portugal, Noruega, Moldàvia i Països Baixos tancarien les 10 que passen a la final.

Després de la primera final, on a priori el nivell va estar força més Baix, aquesta nit parteixen com a grans favorites; Suècia que ve essent habitual, i de fet va guanyar molt còmodament la semifinal on els nostres socis van votar (264 punts). Polònia que també partia com a gran favorita, tot i que amb les ultimes realitzacions sembla que s’ha desinflat,( recordem que per els socis d’Ogae Andorra la varen deixar en tercera posició.

La República Txeca, Xipre, Finlàndia, Romania, Estònia, Sèrbia, Austràlia i Israel completarien el podi de les cançons que segons el nostre club haurien d’estar a la final. Veurem dons si països com San Marino, Azerbaidjan i Malta que varen quedar fora, finalment si que arriben a la final.

Recordeu dons que avui a través de Youtube o eurovision.tv podrem gaudir d’aquesta segona semifinal, o també a través del canal internacional de TVE1 on avui Espanya vota, igual que ho va fer els altres nostres Veïns França aquest passat dimarts.