Entrevistem en Julen, que representarà el nostre club a l’Ogae Song Contest.

En Julen Gerrikabeitia, més conegut com a “Julen”, ha anat guanyant adeptes i fans arreu del territori, tant és així que enguany, tot i competir a la preselecció andorrana amb artistes i grups coneguts com Els Catarres, Doctor Prats, Joan Dausà o inclús l’eurovisiu Miky Nuñez, ha aconseguit desbancar-los i aconseguir representar el nostre club amb la cançó “Una Cançó”.

Julen és músic, intèrpret i productor musical, però el coneixem sobretot per ser un “influencer” a través de les xarxes socials. Es va donar a conèixer a Instagram on proposava a la gent que li dones idees, temàtiques o estils per crear o versionar cançons. Arran d’aquest moviment va sorgir la cançó que representarà el nostre club.

Benvingut Julen, i gràcies per dedicar-nos aquests minuts. Primer de tot, felicitar-te per haver estat escollit pels nostres socis/es per representar el club amb la cançó “una cançó”.
Explica’ns una mica sobre el naixement d’aquest tema i que se sent després d’haver-te donat a conèixer a les xarxes socials, tot i que ja l’havíem vist en musicals i a TV3 on vas guanyar l’Oh Happy Day amb el grup Crescendo.

El nostre club es dedica a seguir tot el que envolta Eurovisió, coneixes el festival?

Tens algun record especial o alguna cançó favorita del festival d’Eurovisió?

Tenint en compte que Eurovisió té una audiència de més de 200 milions de persones i que és una gran porta per donar a conèixer a tot el món la teva música, què et semblaria la idea de presentar-te al festival?

Moltes gràcies i molta sort a veure si aquest any guanyem!