Els socis/es del club van participar en un referèndum anònim amb una participació molt alta. Un 45,57% va decidir continuar al concurs tot i manifestar està en contra del successos i la gestió, enfront un 44.30%. El 10.13% restant es va abstenir.

El nostre club va votar en referèndum aquesta setmana la seva continuïtat al concurs de l ‘ Ogae Song Contest. Una participació altíssima que es va situar al 80% on demostra el gran interès dels socis/es en el gran problema que estem vivint a Europa i el món sencer. Un 44,30% del club va considerar que el millor era retirar-se en protesta per la gestió de la candidatura Russa, de la mateixa manera que ho ha fet Ucraïna, Alemanya, Anglaterra i Estònia. El resultat demostra un fort descontent per gran part de la majoria dels socis en aquest sentit i es que de fet només un vot ha marcat la diferencia entre el Si i el No.  Una enquesta completament anònima i sense accés al resultats fins l’últim dia i com diem amb una participació molt alta en pocs dies per votar.

Es per això que el club buscarà alguna manera de donar veu durant els vots a tota aquesta part del i la part del sí on es reclama clarament que cal aturar un conflicte i apostar per la Pau.

Amb el recolzament del 45.57% i l’abstenció del 10,13%  el nostre candidat, Julen continua la carrera per guanyar  aconseguir el triomf per primera vegada del nostre club.

Un cop mes agrair a tothom l’implicació en tot aquest procés que ens ha vingut de nou i ha estat ràpid i improvisat.