Barcelona ja escalfa motors per un dels moments més àlgids per la capital catalana, L’eurovisión Party ho te tot apunt per acollir a milers de fans del festival i una llarga llista de ex participants d’eurovisió, participants del Benidorm fest aixi com participants de l’edició d’aquest any 2023.

La festa començarà el dijous 23 amb una sessió de música per seguir amb els dos plats forts.

El Divendres tindrem “Euro Queens night” a la Sala Apolo, on ex eurovisius com Barei, Ronela, Efendi o WRS, compartiran escenari amb alguns concursants del Benidorm fest 2023 , entre ells Siderland, on varen intentar de nou portar el català al festival on no l’hem tornat a escoltar des de que Andorra no ha participat al festival. Aquesta Festa començarà a la Sala Apolo de Barcelona a les 20h del vespre on encara teniu entrades disponibles.

Pel que fa dissabte, la gran nit es viurà des de el Sant Jordi Club on encara queden entrades disponibles.  Trepitjarà l’escenari  ex eurovisius com Rosa lopez, Poli Genova, la maltesa Destiny i fins i tot Dami Im representant d’Austràlia. Però el més important es que SUssane Georgi, la representant Andorrana de l’any 2009 també assistirà a la festa representant el nostre país. La festa també comptarà amb els artistes i grups convidats que participaran aquest any a Liverpool. Aquets són els representants de Eslovènia, Bèlgica, Àustria, San Marino, Lituània, Letònia, Moldàvia i un llarg etc.

I la festa continua, on cada nit es podrà gaudir a la discoteca Arena de la millor música del festival , això si amb entrada prèvia.

El nostre Club assistirà i us informarem de tot allò que puguem parlar amb els artistes convidats!

Podeu obtenir més informació i les entrades a :

www.bcneurovision.com

Advertisement