Barcelona va acollir aquest cap de setmana la segona edició de la PreParty que va estar un èxit aclaparador. El Sant Jordi club va acollir a més de 3.000 persones, que esperaven escoltar de nou a Beth i el seu “dime” però també a les 14 delegacions presents d’aquest 2023.

La Barcelona PreParty va començar el dijous amb els diferents actes proposats per l’organització, per després seguir el divendres amb la “Blue Carpet” al cor de Barcelona on allà, van desfilar quasi la totalitat dels artistes convidats. Una catifa de presentació que va començar tard on la gran expectació, més que els països que participen aquest any, va ser Beth, que després de 20 anys acabaria cantant de nou el seu Dime, que va representar Espanya l’any 2003 a Riga, Letònia.

La part negativa de la nit seria la absència de Àustria, ja que una de les cantants estava malalta i no podrien venir i participar de lla PreParty. Una de les altres absències de la nit del divendres va estar la representant d’Anglaterra que no va assistir a la cerimònia. Però un dels grans moments de la nit va ser amb l’arribada de la nostre representant Andorrana Susanne Georgi, que va ser la última en participar per el nostre país. Susanne que ens va enviar una gran abraçada a tots els eurofans Andorrans, va explicar que estava entregada en aconseguir el retorn d’Andorra al festival d’Eurovisió. De fet durant tots aquests dies vàrem poder veure les samarretes amb el “Andorra Will be back”. Susanne va prometre que faria el possible per per poder tornar escoltar “this is andorra la vella calling”, i nosaltres ens en morim de ganes que així sigui.

Dissabte vàrem tenir la Meet Pres on vàrem poder conèixer els cantants d’enguany i on de nou Susanne va exposar aquest desig per el retorn del seu país al festival.

El plat fort però vindria a la nit des de el capdamunt de Montjuïc, on els fans esperaven ansiosos i a la vegada entusiasmats les obertures de les portes del Sant Jordi club. Un cop obertes les portes la imatge a l’interior era impressionant, almenys per un servidor que no esperava un desplegament tant impressionant per aquella nit.

Un enorme escenari acompanyat de 3 pantalles led sobresortia de la part més baixa del Sant Jordi club on un DJ animava la festa i ajudava a que l’espera fos més festiva. Un ampli desplegament de càmeres de televisió i una “blue” room feien que la gent quedes impressionada del gran desplegament, i la cosa no quedava aquí, i es que tots els eurofans presents podien fer-se una foto al “photocall” com si fossin uns autèntics artistes o famosos convidats.

BTV, Barcelona televisió seria l’encarregada de fer arribar tota aquella festa arreu del món amb la seva retransmissió amb streaming i en directe. Una retransmissió amb una excel·lent producció, on la cançó de Dime, seria el fil conductor de totes les postals que ens presentarien a tots els països i artistes convidats de la nit.

Una coral de gòspel acompanyaria a la Catalana en el seu retorn, eurovisivament parlant, als escenaris amb la cançó de “Dime”. Un total de 3 h de concert que van fer a tots aquells eurofans somiar amb el retorn d’Andorra al festival, reviure aquelles cançons clàssiques del festival i poder gaudir de les noves cançons i com no l’amfitriona i representant de RTVE , Blanca Paloma que va fer una actuació màgica.

Podreu trobar més videos i fotografies a l’instagram oficial d’Ogae Andorra @ogaeandorra

Advertisement