EL pòdium el completa, Blanca Paloma que queda tan sols a dos punts de la favorita Loreen.

Un total de 37 Socis han votat durant 15 dies la gran final de l’OGAE Poll que ha donat com a Guanyadora a Finlàndia que ja partia com a favorita entre  els eurofans. El “cha cha cha” no ha tingut una victòria senzilla i es que Loreen ha estat primera fins les últimes votacions, estat dons aquell moment que gracies als últims socis ha pujat Finlàndia i també els nostre veïns, Espanya que han quedat a només 2 punts de Suècia.

Bastant mes lluny han quedat els veïns de França seguit de Anglaterra, Itàlia, Àustria, Eslovènia, Noruega i per últim Israel. Abans però es van votar les semifinals que varen quedar de la següent manera

A la gran final trobem la curiositat que Finlàndia no es ni de bon tros la que més “12 Punts” aconsegueix ja que aquest mèrit es per Espanya amb Blanca paloma on seria la gran guanyadora, seguit de Suècia i com a curiositat França que obté la quarta posició  sense cap “12”. En canvi si mirem els 10 punts si que Finlàndia obté 9 vegades 10 punts, en canvi Espanya i Suècia obtenen 5 vegades 10 punts.

Pel que fa la part baixa Sèrbia tanca la llista i Ucraïna queda penúltima.

I aquí totes les puntuacions un per un de la gran final:

Gràcies als 37 Socis que han votat.

Advertisement