OGAE Andorra va nèixer a principis del 2006, tot i que no va ser fins a finals del 2007 que l’associació es va enregistrar oficialment amb la denominació ASSOCIACIÓ CULTURAL PER LA MÚSICA EN CATALÀ A EUROPA a la Generalitat de Catalunya, amb NIF G64666357. El club va ser fundat per l’anterior Junta Directiva, Rafa Fernández i Daniel Aragay.

Actualment som 50 socis i encara que la televisió d’Andorra ja fa uns anys que no participa al Festival d’Eurovisió, el grup d’OGAE Andorra continua activament participants als concursos que es fan a OGAE i amb els mateixos drets i obligacions que la resta d’OGAEs (entrades pel festival, revistes, votacions, etc…).

Cada any fem una assamblea general per parlar-ne dels temes més importants, debatir-los i votar-los. Tanmateix també es celebren trobades addicionals per fer activitats (votacions de concursos, visionats, etc…) i així mantenir viu el contacte dins del club.

L’elecció dels membres de la Junta Directiva, tal com consta als nostres estatus, es fa cada dos anys. La última elecció va ser el 22 de novembre de 2014, en què es van renovar els càrrecs:

President: Esteban Espinosa

Vice-President: Jose Manuel Torregrosa

Tresorer: Jordi Martí

Secretari: Jose Manuel Torregrosa

Gestió d’Entrades del Festival: Esteban Espinosa

Departament de Concursos: Rafa Seguí

Community Manager(Gestió Web i Xarxes Socials): Rubén Morcillo