marian-van-de-wal_lead

La mirada interior, interpretada per Marian Van de Wal va ser l’encarregada de representar Andorra a Kiev, Ucraïna. Cançó interpretada tota en Català i composada per Rafael Artesero,Daniel Aragay i Rafael Fernández.
Marian van de Wal, nascuda l’any 1970 a Vianen (Països Baixos), havia participat en alguns festivals de música Country on també juntament tenia un petit local relacionat amb l’hostaleria. Al 2005 es va presentar al programa  “Eurocàsting de la RTVA, on finalment a través del tele-vot i el jurat va resultar la guanyadora per representar a Andorra.

De nou, tot i la il·lusió, no varem arribar a la gran final obtenim la posició 23 a la Capital d’Ucraïna. Aquell any Anabel Conde representant espanyola va acompanyar també sobre l’escenari a la nostre representant però aquest fet no va servir per arribar a la gran final. Com a fet curiós Bulgària i Moldàvia, debutaven aquell any al festival on finalment Helena Paparizou  va aconseguir amb un rècord en aquell moment (230punts) guanyar el festival, Seguit de Malta, Romania i Israel.

Pel que fa els vots atorgats per Andorra, van ser els següents:

1 punt Suïssa

2 punts Noruega

3 Punts Dinamarca

4 Punts Grècia

5 Punts França

6 Punts Hongria

7 Punts Romania

8 Punts Israel

10 Punts Letònia

12 Punts Espanya.